Siirry sisältöön
Ammatillinen tiimi

Onnentuohessa työskentelee yrittäjä Ennin lisäksi joukko ammatillista henkilökuntaa:

Ponit Osku ja Allimaiju:

Osku ja Allimaiju ovat hevosavusteisen toiminnan ammattilaisia.

Osku on rodultaan shetlanninponi ja sillä voi ratsastaa pienimmät asiakkaat (painoraja 45 kg). Lisäksi Osku on loistava kärryttelyponi ja sillä voi kokeilla ponilla ajoa ihan ensikertalaisetkin. Osku on lempeä pikkujättiläinen joka vastaanottaa asiakkaat vauvasta vaariin.

Allimaiju on rodultaan Amerikan miniatyyrihevonen, eli jos ihan totta puhutaan, niin Allimaiju ei ole poni ollenkaan, vaikka kokonsa puolesta niin voisi päätellä. Allimaiju on turvallinen ensikontakti hevosiin kokonsa ja rauhallisuutensa vuoksi. Allimaijulla ei voi ratsastaa.

Vuohet:

"Vuohet on ihania", näin olen kuullut monen asiakkaan sanovan. Vuohien kanssa vietetty aika on monelle eksoottista ja yllättävää. Vuohet käyttäytyvät koiramaisesti. Ne ovat kiinnostuneita ihmisestä ja seuraavat omistajaansa vaikka Kiinaan. Vuohet vievät asiakkaan metsään kävelylle, tarjoavat läheisyyttä ja jopa kiipeävät syliin. Onnentuohen vuohet ovat turvallisia. Ne eivät puske ihmistä. Tule tutustumaan vuohiin ja rakastu näihin ihmeellisiin kotieläimiin.

Kanat:

"Kukko kiekuu!", kun saavut Onnentuoheen. Kanojen touhujen seuraaminen, niiden keskinäinen kommunikointi ja kukon huolehtiva ote parveensa on jo itsessään terapeuttista. Kanat elävät hyvin strukturoitua elämää. Niiden päivän rytmiä säätelee auringon nousu ja lasku. Kukko huolehtii, että kanat saavat ruokaa, hoitavat munimisen ja toisinaan "istuvat" pesään hautomaan. Kanojen tavasta elää voi peilata monia arkisia pohdintoja omaan elämään, oivaltaa sosiaalisiin taitoihin liittyviä teemoja sekä ryhmätyöskentelytaitoja. Onnentuohen kanaparpeen lukeutuu kukon lisäksi kuusi kanaa.

Freya-koira:

Freyaan ihastuu kaikki. Freyan lempeä katse, pehmeä karva ja ymmärtäväinen läsnäolo saa monen asiakkaan ihastumaan Freyaan uudestaan ja uudestaan. Freyalle voi kertoa omat murheet ja ilot. Freya kuuntelee ja ymmärtää. Freyan kanssa voi myös touhuta monenlaisia juttuja pienistä tempuista kävelylenkkeihin. Freya on aina mukana kaikessa.